Medewerkers

  Dr. Berghmans Luc

Huisarts , die jarenlang de opleiding van jongere huisartsen in spé mee begeleide .
 


  Dr Mathijs Gijbels

Dr Mathys Gijbels is nu vaste medewerker in onze praktijk en hij zal de praktijk verder zetten .
Dr Berghmans en dr Avonts blijven part time werken ter ondersteuning .


  Dr. Avonts Gudrun

Dr Avonts houdt zich vooral bezig met preventie, lifestyle adviezen , waaronder behandeling van overgewicht en opvolging van de preventieve onderzoeken als EKG , bloeddrukmeting over 24u e.d.

U kan een afspraak bij dr Avonts bekomen via het praktijknummer 03 8871323 optie 2 tussen 9 en 13  u van maandag tot donderdag 

9FTGMUHCNQR


  Lotte Renty

Lotte Renty is onze secretariaat medewerker sedert januari 2023 . Het secretariaat is bereikbaar vanaf 8.30u tot 12 30u . Op woensdag zal het secretariaat worden verbonden met dr Avonts (tijdens dezelfde uren)


  Veerle Follens

Psychotherapeute  te bereiken via   TEL :0473564186
Mev. Veerle Follens is als psychotherapeute erkend bij de CM  (https://www.cm.be/media/Attest-psychotherapie_tcm92-25501.pdf) en bij de Voorzorg (https://www.devoorzorg-bondmoyson.be/sites/default/files/2020-08/antwerpen_Psychologische_bijstand_volwassenen_terugbetalingsformulier.pdf) en ook voor de liberale mutualiteiten . 

Ze maakt gebruik van de  integratieve werkmethode:

Een intake dient om de hulpvraag en het doel van de therapie samen helder te krijgen, zodat de cliënt een zo specifiek mogelijke behandeling op maat krijgt. De therapeut toetst steeds af welke  methode (oplossingsgerichte gesprekstherapie, systeemtherapie, wandelcoaching, existentiële therapie, creatieve therapie, psycho-educatie) op welk moment bij welke hulpvraag aangewezen is.In samenwerking met PraktijkCoach